Fru Larsen

Navn: Christina Ørum Larsen

Rolle: Illustrator/Grafisk designer. 

Pony tegneserie tegner, pony- og fodboldmor

Årgang: 78`

Yndlings mad: Sushi

Yndlings drikke: Et glas koldt rosevin 

Familie: Gift med Jakob, og har sammen en pige Rasmine samt tvillingedrengene Hans & Knud.

Bopæl: Et dejligt landsted i det nordjyske (oprindeligt fra fynsland), med åbne vidder og højt til himlen.

Kæledyr: Fjordhesten Jokum, shetlænderen Hugo Boss, pinto ponyen Karoline, hunden Balder, kattene Mini misser, Aslan & Ludik, samt 3 høns.

Interesser: Heste, tegne, dyr & natur, hus & have og DIY projekter.

Yndlingsrace: Fjordhest & Pintobarok.

Ride karriere: Startede til ridning som 8-årige, fik min første pony Buller som 9-årige og har siden da redet og ejet utalligt heste og ponyer, både unge og rutineret op til M dressur & spring, samt Trec (landsfinalerne). Derudover har jeg undervist i mere end 25 år. Lige nu er ridningen sat på pause, da mit fokus er at hjælpe og undervise min datter og hendes ponyer (Tulle & Ponyerne)

Inspiration

Lige så længe jeg kan huske, har jeg elsket at tegne. 

Mine forældre havde et trykkeri og her kunne jeg slå mig løs med fri adgang til papir, forskellige blyanter, penne og skabeloner.

Jeg kunne sidde i timevis og fordybe mig i en fantasiverden fuld af heste, håb og drømme….

Min helt store idol var/ er Lena Furberg – Buller´s mor. Jeg elskede når bladet “Min Hest” udkom, og jeg kunne blive inspireret af den sjove tegneserie “Buller”.  

Jeg elsker den sjove karakteristiske stil, kombineret med de oplevelser man har på godt og ondt sammen med hestene, fortællingerne på staldgangen eller andres synspunkter.

Sådan startede det...

Som ung troede jeg at jeg skulle være reklametegner, men kærligheden til dyrene vandt og jeg blev uddannet dyreassistent. 

I mange år arbejdede jeg med heste og senere ved landbruget, og havde egentligt lagt tegnepennen på hylden. 

Tilbage i 08 mødte jeg min nuværende mand, og rykkede teltpælene fra fynsland til det nordligste Nordjylland, hvor der hurtigt kom småfolk til.

Jeg blev beriget med 3 skønne, kreative og tegne lystne unger – også måtte jeg finde tegnepennen frem igen. 

Jeg fik tegnelysten tilbage, og fandt hurtigt ud af der var interesse for sjove karakteristiske tegninger til hestefolket – Og dermed blev mit lille firma skabt…. Fru Larsens Univers.

Under corona lavede jeg en online tegneskole med stor succes, og tegningerne blev udvidet med e-bøger, og kort & plakater til et bredder publikum. Jeg fik lavet en t-shirt for Linse, og forskellige skattekort for firmaet Parties.dk. 

Meeen jeg må erkende at mit hjerte er ved hestefolket, og derfor vil det være der jeg ligger min energi fremadrettet, med bl.a “Tulle & Ponyerne” som gerne skulle blive til en masse sjove tegninger/ bøger om hverdags situationer med hestene (ponyerne).

Derudover vil jeg forsat lave forskellige bestillingsopgaver efter kundens ønske.