Tegneskolen

Lær at tegne – Online tegneskole for børn

i alderen 6-13 år.

 

Husk at tjekke vores side “Kreativ jul” ud https://frularsens-univers.dk/laer-at-tegne-online-tegneskole-for-boern/kreativ-jul/

                 Lær at tegne med flotte farverLær at tegne med blyantLær at tegne og være kreativ         

 

Lær at tegne på en sjov og nem måde? 

Lær at tegne med Fru Larsens Univers og fordybe dig i et tegneunivers. Her finder du alt fra fantasidyr, farlige drager og uhyggelige monstre til flotte prinsesser, nuttede kaniner og søde ponyer.  

At lære at tegne er en kreativ måde at lade fantasien få frit spil. Og dermed kan det være god underholdning for børn – ja faktisk hele familien, da alle kan være med, og lære at tegne

Du lærer at lave sjove og flotte tegninger på en lærerig måde gennem trin-for-trin tegninger. 

 

Hvordan kommer jeg i gang med at tegne? 

De fleste kender nok det med de rigtig gerne vil i gang med at tegne. Men ikke rigtig ved hvor de skal starte eller begynde, eller hvilket motiv de skal gå ud fra. 

Hos Fru Larsens Univers har vi lavet trin-for-trin tegninger på forskellige niveauer, så alle kan være med.  Vores motto er nemlig “ Alle kan lære at tegne”. 

Her er ingen svære tegneteknikker, men simple og nemme tegninger, som er bygget op på trin-for-trin princippet. Hermed kan du stille og roligt i eget tempo følge tegningerne. 

Vi har lavet en masse gratis tegninger som du kan øve dig på. Herudover kan vi varmt anbefale vores lærerige E-bøger, med masser af tegninger lige til at downloade på barnets iPad, mobiltelefon eller computer. 

 

Hvorfor er det godt at tegne? 

Igennem at tegne får børn mulighed for at udfolde sig kreativt, og skabe et univers hvor de kan “sætte ord” på det de ser og føler. Som regel har børn ikke det store behov for at lave et stort kunstværk. De tegner tit noget de har oplevet eller drømmer om, og her kan f.eks. en masse fantasifulde dyr komme til udtryk. Tit glemmer de alt om tid og sted, når de fordyber sig i deres tegning. 

 

 At tegne skaber fællesskab. 

Børn elsker når de kan lave noget i fællesskab med deres forældre, bedsteforældre eller venner. Ofte holder voksne sig dog tilbage for at tegne, da de tit simpelthen ikke mener, at de har de rigtige tegne-færdigheder. 
Men gennem trin-for-trin tegninger ender det næsten altid ud i stor begejstring. Her bliver grint og vist glæde når, både store og små finder ud af de faktisk godt kan tegne.